Informații despre livrare și plată

Informații despre livrare și plată

Comandă

Poți comanda ONLINE, cu sau fără un cont de utilizator. Dacă alegi să-ți creezi un cont, avantajul este că îți va fi mai ușor să plasezi următoarele comenzi deoarece datele tale de contact vor fi deja salvate.

Livrarea

Înainte de a plasa o comandă trebuie să știi că taxa de livrare este de 15 lei*  dacă optezi pentru serviciul de livrare la domiciliu și 10 lei dacă alegi să ridici coletul din punctele EasyBox**. Prețurile sunt valabile pentru orice localitate din România. Dacă comanda ta depășește 250 lei tva inclus, atunci transportul va fi GRATUIT.

Produsele vor fi pregătite cu atenție și expediate prin curier rapid. Vei primi coletul în 2-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

Plata

Poți plăti produsele cu cardul bancar sau ramburs (cash on delivery).

Card - Plata prin card se face în mod securizat prin Shopify Payments. Cardurile acceptate sunt Visa, Mastercard, American Express și UnionPay.

Ramburs (Cash on Delivery) Poți plăti folosind această metodă dacă valoarea totală a comenzii nu depășește 1000 de lei. La primirea coletului se va achita suma finală confirmată pe website, sumă ce include costul produselor și costul de transport. Nu se achită separat transportul către firma de curierat.

 

*cost calculat pentru coletele mici in limita a 3 Kg; nu se aplica pentru coletele voluminoase, acestea având un cost de transport individual, în funcție de greutate si volum

**livrarea în EasyBox este disponibilă doar pentru coletele mici care încap in sertarele lockerelor